Bog & idéSune Jon Hansen

Bøger skrevet af Sune Jon Hansen

Læs mere om Sune Jon Hansen
2 produkter
2 produkter
Klassisk og moderne pædagogisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne pædagogisk teoriSune Jon Hansen
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne pædagogisk teori
Materialitet og læring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Materialitet og læringSune Jon Hansen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Materialitet og læring

Mere om Sune Jon Hansen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Sune Jon Hansen. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Materialitet og læring" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels

Sune Jon Hansens bøger

Du kan købe tre bøger af Sune Jon Hansen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Hansens bøger kommer i udvalgte formater. Hansens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Materialitet og læring" af Sune Jon Hansen

Det er muligt at købe Sune Jon Hansens "Materialitet og læring" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Sune Jon Hansen "Klassisk og moderne pædagogisk teori"

Hos Bog & idé er "Klassisk og moderne pædagogisk teori" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen er med i serien "Pædagogik og samfund". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Sune Jon Hansen