Bog & idéSune Qvotrup-Jensen

Bøger skrevet af Sune Qvotrup-Jensen

Læs mere om Sune Qvotrup-Jensen
1 produkter
1 produkter
SociologiNU
BOEGERTILSTAERKPRIS
SociologiNUClaus D. Hansen
323,96 DKK
Hæftet
(0)
SociologiNU

Mere om Sune Qvotrup-Jensen

Du kan kun købe en enkelt bog af Sune Qvotrup-Jensen her hos Bog & idé. Det er "SociologiNU". Det er Systime, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sune Qvotrup-Jensens "SociologiNU"

Det er muligt at købe Sune Qvotrup-Jensens "SociologiNU" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.

Dette er en også en skøn bog fra Qvotrup-Jensen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Sune Qvotrup-Jensen