Bog & idéSune Wadskjær Nielsen

Bøger skrevet af Sune Wadskjær Nielsen

Læs mere om Sune Wadskjær Nielsen
4 produkter
4 produkter
Holmenkatastrofen
HolmenkatastrofenSune Wadskjær Nielsen
189,95 DKK
Paperback
(0)
Holmenkatastrofen
Det danske rytteri
Det danske rytteriSune Wadskjær Nielsen
99,95 DKK
e-bog
(0)
Det danske rytteri
Rædselstiden
BOEGERTILSTAERKPRIS
RædselstidenSune Wadskjær Nielsen
265,56 DKK
Hæftet
(0)
Rædselstiden
Rædselstiden
Rædselstiden Sune Wadskjær Nielsen
149,95 DKK
EBOG
(0)
Rædselstiden

Mere om Sune Wadskjær Nielsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Sune Wadskjær Nielsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rædselstiden " udgivet af Bogpartner - "Rædselstiden" udgivet af Forlaget Ritmester - "Holmenkatastrofen" udgivet af Sune Wadskjær Nielsen - "Det danske rytteri" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dansksindet under ørnebanneret" udgivet af Skriveforlaget

Mere om Sune Wadskjær Nielsens bøger

Du kan finde fem bøger af Sune Wadskjær Nielsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Sune Wadskjær Nielsen kommer i samtlige formater. Nielsens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sune Wadskjær Nielsens "Rædselstiden "

Hos Bog & idé er "Rædselstiden " tilgængelig som ebog. "Rædselstiden " kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Bogpartner, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Sune Wadskjær Nielsen "Rædselstiden"

Det er muligt at købe Sune Wadskjær Nielsens "Rædselstiden" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget Ritmester, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sune Wadskjær Nielsen