Bog & idéSune Welling Hansen

Bøger skrevet af Sune Welling Hansen

Læs mere om Sune Welling Hansen
1 produkter
1 produkter
Metoder i statskundskab
Metoder i statskundskabRobert Klemmensen
539,95 DKK
Indbundet
(0)
Metoder i statskundskab

Mere om Sune Welling Hansen

Der findes forskellige bøger skrevet af Sune Welling Hansen tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "KV17" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Metoder i statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Metoder i statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Metoder i statskundskab" udgivet af Hans Reitzels Forlag

Sune Welling Hansens bøger

Du kan købe fire bøger af Sune Welling Hansen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Hansens bøger fås i udvalgte formater. Hansens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"KV17" af Sune Welling Hansen

Det er muligt at købe Sune Welling Hansens "KV17" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Syddansk Universitetsforlag.

"Metoder i statskundskab" af Sune Welling Hansen

Det er muligt at købe Sune Welling Hansens "Metoder i statskundskab" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sune Welling Hansen