Bog & idéSunil Mann

Bøger skrevet af Sunil Mann

Læs mere om Sunil Mann
1 produkter
1 produkter
Frau Scholz feiert Jubiläum - Kurzkrimi aus der Eifel
Frau Scholz feiert Jubiläum - Kurzkrimi aus der EifelSunil Mann
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Frau Scholz feiert Jubiläum - Kurzkrimi aus der Eifel

Mere om Sunil Mann

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Sunil Mann. Bogen hedder "Frau Scholz feiert Jubiläum - Kurzkrimi aus der Eifel". Den er publiceret af SAGA Egmont på tysk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Frau Scholz feiert Jubiläum - Kurzkrimi aus der Eifel" af Sunil Mann

Det er muligt at købe Sunil Manns "Frau Scholz feiert Jubiläum - Kurzkrimi aus der Eifel" som lydbog. Med Sunil Manns "Frau Scholz feiert Jubiläum - Kurzkrimi aus der Eifel" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er til salg hos Bog & idé på tysk og er udgivet af SAGA Egmont.

Dette er en også en skøn bog fra Mann, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Sunil Mann