Bog & idéSura Hart

Bøger skrevet af Sura Hart

Læs mere om Sura Hart
1 produkter
1 produkter
Respektfulde forældre, respektfulde børn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Respektfulde forældre, respektfulde børnSura Hart
260,96 DKK
Hæftet
(0)
Respektfulde forældre, respektfulde børn

Mere om Sura Hart

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Sura Hart. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Harts seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Empati spillet - No-Fault zone" udgivet af Rosenlund Forlag - "Respektfulde forældre, respektfulde børn" udgivet af Rosenlund Forlag

Sura Harts bøger

Sura Hart har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Harts bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Hart er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Rosenlund Forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Empati spillet - No-Fault zone" af Sura Hart

Hos Bog & idé er "Empati spillet - No-Fault zone" tilgængelig som materialekasse. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Hart, kan du godt glæde dig. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Rosenlund Forlag.

Sura Hart "Respektfulde forældre, respektfulde børn"

"Respektfulde forældre, respektfulde børn" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Rosenlund Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sura Hart