Bog & idéSusan Cain

Bøger skrevet af Susan Cain

Læs mere om Susan Cain
1 produkter
1 produkter
Bittersweet: How to Turn Sorrow Into Creativity, Beauty and Love
Bittersweet: How to Turn Sorrow Into Creativity, Beauty and LoveHow to Turn Sorrow Into Creativity
149,95 DKK
Paperback
(0)
Bittersweet: How to Turn Sorrow Into Creativity, Beauty and Love

Mere om Susan Cain

Hvis du er på jagt efter en bog fra Susan Cain, ser du et bredt sortiment online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Cain.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ro" udgivet af Don Max - "Ro" udgivet af Don Max - "Ro" udgivet af Don Max

Susan Cains bøger

Du kan finde tre bøger af Susan Cain her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Cains bøger fås i flere formater. Bøgerne af Cain er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Don Max.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Susan Cains "Ro"

"Ro" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Don Max.

"Ro" af Susan Cain

Det er muligt at købe Susan Cains "Ro" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Ro" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Det er Don Max, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Susan Cain