Bog & idéSusan Hastings

Bøger skrevet af Susan Hastings

Læs mere om Susan Hastings
2 produkter
2 produkter
Gaslicht 26: Spiegel der Angst
Gaslicht 26: Spiegel der AngstSusan Hastings
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Gaslicht 26: Spiegel der Angst
Ich, die Königin - historischer Roman
Ich, die Königin - historischer RomanSusan Hastings
149,95 DKK
Lydbog
(0)
Ich, die Königin - historischer Roman

Mere om Susan Hastings

Der er forskellige bøger skrevet af Susan Hastings tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hastings.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Gaslicht 26: Spiegel der Angst" udgivet af SAGA Egmont - "Ich, die Königin - historischer Roman" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Susan Hastings' bøger

Du kan bestille to bøger af Susan Hastings her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Hastings fås blot som lydbog. Hastings' bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af SAGA Egmont.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Gaslicht 26: Spiegel der Angst" af Susan Hastings

Det er muligt at købe Susan Hastings' "Gaslicht 26: Spiegel der Angst" som lydbog. Susan Hastings' "Gaslicht 26: Spiegel der Angst" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk.

"Ich, die Königin - historischer Roman" af Susan Hastings

Det er muligt at købe Susan Hastings' "Ich, die Königin - historischer Roman" som lydbog. Fordelen ved at have Susan Hastings' "Ich, die Königin - historischer Roman" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Susan Hastings