Bog & idéSusan M. Margeson

Bøger skrevet af Susan M. Margeson

Læs mere om Susan M. Margeson
1 produkter
1 produkter
Viking - Eyewitness
Viking - EyewitnessSusan M. Margeson
129,95 DKK
Hæftet
(0)
Viking - Eyewitness

Mere om Susan M. Margeson

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Susan M. Margeson. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Margesons bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Susan M. Margesons bøger kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Viking" udgivet af Eyewitness - "Vikinger" udgivet af Flachs - "Wikinger" udgivet af Dorling Kindersley Publishers - "Viking - Eyewitness" udgivet af Dorling Kindersley Publishers - "Wikinger" udgivet af Dorling Kindersley Publishers - "Vikinger " i serien "Indsigt" udgivet af Flachs / Coop Danmark

Susan M. Margesons bøger

Du kan finde seks bøger af Susan M. Margeson her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Susan M. Margeson kan købes i flere forskellige formater. Margeson har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Viking" af Susan M. Margeson

Det er muligt at købe Susan M. Margesons "Viking" som bog & cd-rom. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Margeson, kan du godt glæde dig. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Eyewitness.

"Vikinger" af Susan M. Margeson

Hos Bog & idé er "Vikinger" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Flachs.
Detaljer
Fulde navn:
Susan M. Margeson