Bog & idéSusan Reynolds Whyte

Bøger skrevet af Susan Reynolds Whyte

Læs mere om Susan Reynolds Whyte
5 produkter
5 produkter
Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab
Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskabMette Kirstine Tørslev
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab
Klassiske og moderne antropologiske tænkere
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassiske og moderne antropologiske tænkereThomas Hylland Eriksen
381,76 DKK
Hæftet
(0)
Klassiske og moderne antropologiske tænkere
Sundhedens veje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhedens vejeTine Mette Gammeltoft
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedens veje
Viden om verden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Viden om verdenChristian Kordt Højbjerg
365,16 DKK
Indbundet
(0)
Viden om verden
Research methods in public health
Research methods in public healthHanne Fredslund
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Research methods in public health

Mere om Susan Reynolds Whyte

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Susan Reynolds Whyte. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Whyte.
Bøgerne fra Susan Reynolds Whyte tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Gyldendal - "Klassiske og moderne antropologiske tænkere" udgivet af Gyldendal - "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Gyldendal - "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Munksgaard - "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Sundhedens veje" udgivet af HansReitzels - "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Munksgaard - "Research methods in public health" udgivet af Gyldendal - "Sundhedens veje" udgivet af Gyldendal - "Viden om verden" udgivet af Gyldendal

Mere om Susan Reynolds Whytes bøger

Der er ti tilgængelige udgivelser af Susan Reynolds Whyte hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Susan Reynolds Whyte kan købes i flere formater. Bøgerne af Whyte er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Susan Reynolds Whytes "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab"

Det er muligt at købe Susan Reynolds Whytes "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Susan Reynolds Whyte "Klassiske og moderne antropologiske tænkere"

"Klassiske og moderne antropologiske tænkere" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Susan Reynolds Whyte