Bog & idéSusan Schädlich

Bøger skrevet af Susan Schädlich

Læs mere om Susan Schädlich
1 produkter
1 produkter
Virus og bakterier
Virus og bakterier Susan Schädlich
119,95 DKK
EBOG
(2)
Virus og bakterier

Mere om Susan Schädlich

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Susan Schädlich. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Schädlichs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Virus og bakterier " udgivet af Straarup & Co - "Virus og bakterier" udgivet af Straarup & Co

Bøger skrevet af Susan Schädlich

Susan Schädlich har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Susan Schädlich fås i flere formater. Schädlichs bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Straarup & Co.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Susan Schädlichs "Virus og bakterier "

Hos Bog & idé er "Virus og bakterier " tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Virus og bakterier " fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Straarup & Co, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Susan Schädlich "Virus og bakterier"

"Virus og bakterier" er tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Straarup & Co.
Detaljer
Fulde navn:
Susan Schädlich