Bog & idéSusan Simonsen

Bøger skrevet af Susan Simonsen

Læs mere om Susan Simonsen
2 produkter
2 produkter
Det underdanige og det magtfulde
Det underdanige og det magtfuldeSusan Simonsen
119,95 DKK
EBOG
(5)
Det underdanige og det magtfulde
Det underdanige og det magtfulde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det underdanige og det magtfuldeSusan Simonsen
165,96 DKK
Hæftet
(5)
Det underdanige og det magtfulde

Mere om Susan Simonsen

Der er flere forskellige bøger fra Susan Simonsen tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Simonsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det underdanige og det magtfulde" udgivet af Forlaget Gladiator - "Det underdanige og det magtfulde" udgivet af Gladiator

Susan Simonsens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Susan Simonsen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Susan Simonsen fås i forskellige formater. Bøgerne af Simonsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Det underdanige og det magtfulde" af Susan Simonsen

"Det underdanige og det magtfulde" er tilgængelig som ebog. Med "Det underdanige og det magtfulde" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Forlaget Gladiator, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Det underdanige og det magtfulde" af Susan Simonsen

Hos Bog & idé er "Det underdanige og det magtfulde" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gladiator, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Susan Simonsen