Bog & idéSusan Vreeland

Bøger skrevet af Susan Vreeland

Læs mere om Susan Vreeland
1 produkter
1 produkter
Pige i hyacintblåt
STREAM
Pige i hyacintblåtSusan Vreeland
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Pige i hyacintblåt

Mere om Susan Vreeland

Du kan kun finde en enkelt bog af Susan Vreeland her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Pige i hyacintblåt". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Pige i hyacintblåt" af Susan Vreeland

"Pige i hyacintblåt" kan købes online som lydbog. Med Susan Vreelands "Pige i hyacintblåt" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Endnu en af Susan Vreeland skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Susan Vreeland