Bog & idéSusana Silvia Fernández

Bøger skrevet af Susana Silvia Fernández

Læs mere om Susana Silvia Fernández
1 produkter
1 produkter
Fagdidaktik i sprogfag
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fagdidaktik i sprogfagDorte Fristrup & Birgit Henriksen
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Fagdidaktik i sprogfag

Mere om Susana Silvia Fernández

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Susana Silvia Fernández. På listen nedenfor finder du Fernández' nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fagdidaktik i sprogfag" i serien "Didaktik" udgivet af Frydenlund - "Ny forskning i grammatik" udgivet af Institut for Sprog og Kommunikation, Syddansk Universitet

Bøger skrevet af Susana Silvia Fernández

Du kan finde to bøger af Susana Silvia Fernández her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Fernández' bøger fås blot som hæftet. Fernández' bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fagdidaktik i sprogfag" af Susana Silvia Fernández

Det er muligt at købe Susana Silvia Fernández' "Fagdidaktik i sprogfag" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Fernández' serie "Didaktik". Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Susana Silvia Fernández "Ny forskning i grammatik"

Det er muligt at købe Susana Silvia Fernández' "Ny forskning i grammatik" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Institut for Sprog og Kommunikation, Syddansk Universitet.
Detaljer
Fulde navn:
Susana Silvia Fernández