Bog & idéSusann Gjerde

Bøger skrevet af Susann Gjerde

Læs mere om Susann Gjerde
2 produkter
2 produkter
Coaching - hvad, hvorfor, hvordan
BOEGERTILSTAERKPRIS
Coaching - hvad, hvorfor, hvordanSusann Gjerde
287,96 DKK
Hæftet
(0)
Coaching - hvad, hvorfor, hvordan
Den positive psykologis metoder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den positive psykologis metoderGerd Christensen (red.)
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Den positive psykologis metoder

Mere om Susann Gjerde

Der findes forskellige bøger af Susann Gjerde til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Gjerdes bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den positive psykologis metoder" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Coaching - hvad, hvorfor, hvordan" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger af Susann Gjerde

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Susann Gjerde hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Gjerde fås blot som hæftet. Bøgerne af Gjerde er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den positive psykologis metoder" af Susann Gjerde

"Den positive psykologis metoder" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Susann Gjerde "Coaching - hvad, hvorfor, hvordan"

Det er muligt at købe Susann Gjerdes "Coaching - hvad, hvorfor, hvordan" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Susann Gjerde