Bog & idéSusanna Isern

Bøger skrevet af Susanna Isern

Læs mere om Susanna Isern
2 produkter
2 produkter
Den store bog om superskatte
Den store bog om superskatteSusanna Isern
169,95 DKK
Hardback
(0)
Den store bog om superskatte
Lige i rette tid
Lige i rette tidSusanna Isern
389,95 DKK
Indbundet
(0)
Lige i rette tid

Mere om Susanna Isern

Hvis du er på jagt efter en bog fra Susanna Isern, kan du vælge i mellem et bredt udbud til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Iserns bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den store bog om superskatte" udgivet af Forlaget Albert - "Den store bog om superkræfter" udgivet af Forlaget Albert

Bøger skrevet af Susanna Isern

Susanna Isern har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Isern som hardback. Bøgerne af Isern er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Forlaget Albert.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den store bog om superskatte" af Susanna Isern

Hos Bog & idé er "Den store bog om superskatte" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Forlaget Albert, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Den store bog om superkræfter" af Susanna Isern

Det er muligt at købe Susanna Iserns "Den store bog om superkræfter" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Albert.
Detaljer
Fulde navn:
Susanna Isern