Bog & idéSusanna Kemppainen

Bøger skrevet af Susanna Kemppainen

Læs mere om Susanna Kemppainen
1 produkter
1 produkter
Far brændte sine børn inde allehelgensdag
Far brændte sine børn inde allehelgensdagSusanna Kemppainen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Far brændte sine børn inde allehelgensdag

Mere om Susanna Kemppainen

Susanna Kemppainen har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Far brændte sine børn inde allehelgensdag". Den er udgivet af Lindhardt og Ringhof på dansk. "Far brændte sine børn inde allehelgensdag" er desuden en del af serien "Dansk kriminalreportage".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Far brændte sine børn inde allehelgensdag" af Susanna Kemppainen

"Far brændte sine børn inde allehelgensdag" er til salg som ebog. "Far brændte sine børn inde allehelgensdag" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Kemppainens serie "Dansk kriminalreportage". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Dette er en også en skøn bog fra Kemppainen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Susanna Kemppainen