Bog & idéSusanne Boel

Bøger skrevet af Susanne Boel

Læs mere om Susanne Boel
1 produkter
1 produkter
Lærebog i håndterapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærebog i håndterapiMette Sanne Kudsk Olsen
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Lærebog i håndterapi

Mere om Susanne Boel

Der er blot én bog af Susanne Boel tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Lærebog i håndterapi". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Lærebog i håndterapi" af Susanne Boel

Hos Bog & idé er "Lærebog i håndterapi" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Susanne Boel fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Boel