Bog & idéSusanne Dau

Bøger skrevet af Susanne Dau

Læs mere om Susanne Dau
4 produkter
4 produkter
Klinisk lederskab
Klinisk lederskabSusanne Dau & Ulla Nielsby
199,95 DKK
Hardback
(0)
Klinisk lederskab
Bedre overgange
Bedre overgangeJette Henriksen
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Bedre overgange
Videnskabsteoretiske perspektiver på sygeplejepraksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Videnskabsteoretiske perspektiver på sygeplejepraksisSusanne Dau
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Videnskabsteoretiske perspektiver på sygeplejepraksis
Bedre overgange
Bedre overgangeSusanne Dau
219,95 DKK
EBOG
(0)
Bedre overgange

Mere om Susanne Dau

Her hos Bog & idé kan du købe et stort sortiment af bøger af Susanne Dau. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Dau.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk lederskab" udgivet af FADL's Forlag - "Flexvidere" udgivet af Books on Demand - "Just DUIT!" udgivet af Books on Demand - "Praksis og teori" udgivet af Books on Demand

Bøger skrevet af Susanne Dau

Du kan finde fire bøger af Susanne Dau her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Susanne Dau kommer i samtlige formater. Bøgerne af Dau er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Susanne Daus "Klinisk lederskab"

Det er muligt at købe Susanne Daus "Klinisk lederskab" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er FADL's Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Flexvidere" af Susanne Dau

Hos Bog & idé er "Flexvidere" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Dau