Bog & idéSusanne Djurhuus

Bøger skrevet af Susanne Djurhuus

Læs mere om Susanne Djurhuus
3 produkter
3 produkter
Det der dansk
Det der danskMaria Revsbech
469,95 DKK
Hæftet
(0)
Det der dansk
Engelsk FGU
Engelsk FGUPia Skovgaard Rasmussen
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Engelsk FGU
Kom i mål med skrivning - Basis og G
Kom i mål med skrivning - Basis og GSusanne Djurhuus
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Kom i mål med skrivning - Basis og G

Mere om Susanne Djurhuus

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger skrevet af Susanne Djurhuus. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Djurhuus.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Engelsk FGU" udgivet af Gyldendal - "Kom i mål med skrivning - Basis og G" udgivet af Gyldendal - "Kom i mål med skrivning - FED" udgivet af Gyldendal

Susanne Djurhuus' bøger

Susanne Djurhuus har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe Djurhuus' bøger som hæftet. Djurhuus' bøger er desuden lavet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Engelsk FGU" af Susanne Djurhuus

"Engelsk FGU" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Susanne Djurhuus "Kom i mål med skrivning - Basis og G"

Hos Bog & idé er "Kom i mål med skrivning - Basis og G" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Djurhuus