Bog & idéSusanne Elling

Bøger skrevet af Susanne Elling

Læs mere om Susanne Elling
1 produkter
1 produkter
Opsporing og underretning i dagtilbud
Opsporing og underretning i dagtilbudMia Glendøs
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Opsporing og underretning i dagtilbud

Mere om Susanne Elling

Susanne Elling har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Opsporing og underretning i dagtilbud". Den er publiceret af Gyldendal på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Opsporing og underretning i dagtilbud" af Susanne Elling

Det er muligt at købe Susanne Ellings "Opsporing og underretning i dagtilbud" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Susanne Elling fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Elling