Bog & idéSusanne Fabricius

Bøger skrevet af Susanne Fabricius

Læs mere om Susanne Fabricius
1 produkter
1 produkter
Psykiatri
PsykiatriLone Lading Katballe
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Psykiatri

Mere om Susanne Fabricius

Hvis du mangler en bog skrevet af Susanne Fabricius, kan du købe et bredt udbud online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Fabricius.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Munksgaard - "Psykiatri" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Psykiske sygdomme og kroppen" udgivet af Gyldendal

Susanne Fabricius' bøger

Du kan finde tre bøger af Susanne Fabricius her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan købe Susanne Fabricius bøger i flere forskellige formater. Fabricius' bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" af Susanne Fabricius

Hos Bog & idé er "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

"Psykiatri" af Susanne Fabricius

Hos Bog & idé er "Psykiatri" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af Fabricius' serie "Ergo/fys Munksgaard". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Fabricius