Bog & idéSusanne Friis

Bøger skrevet af Susanne Friis

Læs mere om Susanne Friis
1 produkter
1 produkter
Sundhedspleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
SundhedsplejeElse Guldager Christensen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedspleje

Mere om Susanne Friis

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udvalg af bøger fra Susanne Friis. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Friis' nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Refleksion og refleksivitet i sygepleje" udgivet af Samfundslitteratur - "Bedre møder på tværs" udgivet af Samfundslitteratur - "Sundhedspleje" udgivet af Munksgaard - "Sundhedspleje" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Susanne Friis

Der er fire tilgængelige bøger af Susanne Friis hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Susanne Friis kan købes i et udvalg af formater. Friis' bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Refleksion og refleksivitet i sygepleje" af Susanne Friis

"Refleksion og refleksivitet i sygepleje" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.

Susanne Friis "Bedre møder på tværs"

"Bedre møder på tværs" findes på den digitale boghylde som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Friis