Bog & idéSusanne Gottlieb

Bøger skrevet af Susanne Gottlieb

Læs mere om Susanne Gottlieb
3 produkter
3 produkter
Erhvervsdidaktisk opslagsbog
Erhvervsdidaktisk opslagsbogMarianne Riis
399,95 DKK
Bog
(0)
Erhvervsdidaktisk opslagsbog
Ind i praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ind i praksisClaus Bo Jørgensen
314,96 DKK
(0)
Ind i praksis
Tæt på kompetenceudvikling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tæt på kompetenceudviklingDorrit Sørensen
332,96 DKK
Indbundet
(0)
Tæt på kompetenceudvikling

Mere om Susanne Gottlieb

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Susanne Gottlieb. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Gottlieb.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ind i praksis" udgivet af Akademisk Forlag - "Tæt på kompetenceudvikling" udgivet af Gyldendal - "Ind i praksis" udgivet af Praxis

Bøger skrevet af Susanne Gottlieb

Der er tre tilgængelige udgivelser af Susanne Gottlieb hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Susanne Gottlieb fås i flere formater. Gottliebs bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Susanne Gottliebs "Ind i praksis"

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Gottlieb, kan du godt glæde dig. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Tæt på kompetenceudvikling" af Susanne Gottlieb

Hos Bog & idé er "Tæt på kompetenceudvikling" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Gottlieb