Bog & idéSusanne Harder

Bøger skrevet af Susanne Harder

Læs mere om Susanne Harder
2 produkter
2 produkter
Grundbog i psykiatri
Grundbog i psykiatriKim Juul Larsen
669,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundbog i psykiatri
Moderne psykoterapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Moderne psykoterapiSverre Varvin
557,96 DKK
Hæftet
(0)
Moderne psykoterapi

Mere om Susanne Harder

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Susanne Harder, kan du vælge i mellem et bredt udbud online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Harder.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ledelse af forandring i dagtilbuddets hverdag" udgivet af Dafolo A/S - "Sårbarhed" udgivet af - - "Grundbog i psykiatri" udgivet af Gyldendal - "Moderne psykoterapi" udgivet af Gyldendal - "Grundbog i psykiatri" udgivet af HansReitzels

Susanne Harders bøger

Du kan købe fem bøger af Susanne Harder her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Susanne Harder kan købes i et udvalg af formater. Harders bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ledelse af forandring i dagtilbuddets hverdag" af Susanne Harder

Hos Bog & idé er "Ledelse af forandring i dagtilbuddets hverdag" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Dafolo A/S, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Sårbarhed" af Susanne Harder

"Sårbarhed" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af -.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Harder