Bog & idéSusanne Hjelmberg Larsen

Bøger skrevet af Susanne Hjelmberg Larsen

Læs mere om Susanne Hjelmberg Larsen
1 produkter
1 produkter
Erhvervsdidaktisk opslagsbog
Erhvervsdidaktisk opslagsbogMarianne Riis
399,95 DKK
Bog
(0)
Erhvervsdidaktisk opslagsbog

Mere om Susanne Hjelmberg Larsen

Der er bare én bog af Susanne Hjelmberg Larsen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "FGU på vej". Den er publiceret af Dafolo på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Susanne Hjelmberg Larsens "FGU på vej"

Hos Bog & idé er "FGU på vej" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Susanne Hjelmberg Larsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Hjelmberg Larsen