Bog & idéSusanne Jansson

Bøger skrevet af Susanne Jansson

Læs mere om Susanne Jansson
3 produkter
3 produkter
Offermosen
OffermosenSusanne Jansson
119,95 DKK
EBOG
(3)
Offermosen
Offermosen
BOEGERTILSTAERKPRIS
OffermosenSusanne Jansson
165,96 DKK
Indbundet
(3)
Offermosen
Offermosen
STREAM
OffermosenSusanne Jansson
119,95 DKK
Lydbog
(3)
Offermosen

Mere om Susanne Jansson

Susanne Jansson har flere bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Jansson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Offermosen" udgivet af Rosinante - "Offermosen" udgivet af Rosinante - "Offermosen" udgivet af Rosinante

Bøger af Susanne Jansson

Der er tre tilgængelige bøger af Susanne Jansson hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Janssons bøger fås i flere forskellige formater. Janssons bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af Rosinante.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Offermosen" af Susanne Jansson

"Offermosen" er tilgængelig som lydbog. Susanne Janssons "Offermosen" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Det er Rosinante, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Offermosen" af Susanne Jansson

"Offermosen" er tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Offermosen" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Rosinante, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Jansson