Bog & idéSusanne Jastrup

Bøger skrevet af Susanne Jastrup

Læs mere om Susanne Jastrup
3 produkter
3 produkter
Klinik
KlinikIngrid Poulsen
799,95 DKK
Indbundet
(0)
Klinik
Akut sygepleje
Akut sygeplejeMerete Gregersen
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Akut sygepleje
Sygepleje til ældre
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sygepleje til ældreMarie Seibæk
314,96 DKK
Indbundet
(0)
Sygepleje til ældre

Mere om Susanne Jastrup

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Susanne Jastrup. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Jastrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Akut sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Klinik" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Sygepleje til ældre" udgivet af Gyldendal - "Akut sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Akut sygepleje" udgivet af Munksgaard - "Klinik" udgivet af Munksgaard

Bøger af Susanne Jastrup

Du kan købe seks bøger af Susanne Jastrup her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Susanne Jastrup fås i forskellige formater. Jastrups bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Susanne Jastrups "Akut sygepleje"

Det er muligt at købe Susanne Jastrups "Akut sygepleje" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Susanne Jastrup "Klinik"

Hos Bog & idé er "Klinik" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er en del af serien "Grundbog i sygepleje". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Jastrup