Bog & idéSusanne Karstoft & Lars Hedegaard Kristensen

Bøger skrevet af Susanne Karstoft & Lars Hedegaard Kristensen

Læs mere om Susanne Karstoft & Lars Hedegaard Kristensen
1 produkter
1 produkter
Juridiske øvelsesopgaver  Aftale-
BOEGERTILSTAERKPRIS
Juridiske øvelsesopgaver Aftale-Susanne Karstoft & Lars Hedegaard Kristensen
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Juridiske øvelsesopgaver Aftale-

Mere om Susanne Karstoft & Lars Hedegaard Kristensen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger af Susanne Karstoft & Lars Hedegaard Kristensen. På listen nedenfor ser du de nyeste af Kristensens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Juridiske øvelsesopgaver Aftale-" udgivet af Djøf Forlag - "Juridiske øvelsesopgaver - aftale- og erstatningsret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Susanne Karstoft & Lars Hedegaard Kristensens bøger

Du kan bestille to bøger af Susanne Karstoft & Lars Hedegaard Kristensen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Susanne Karstoft & Lars Hedegaard Kristensen bøger i udvalgte formater. Kristensens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Susanne Karstoft & Lars Hedegaard Kristensens "Juridiske øvelsesopgaver Aftale-"

Det er muligt at købe Susanne Karstoft & Lars Hedegaard Kristensens "Juridiske øvelsesopgaver Aftale-" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Juridiske øvelsesopgaver - aftale- og erstatningsret" af Susanne Karstoft & Lars Hedegaard Kristensen

Hos Bog & idé er "Juridiske øvelsesopgaver - aftale- og erstatningsret" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Karstoft & Lars Hedegaard Kristensen