Bog & idéSusanne Kries

Bøger skrevet af Susanne Kries

Læs mere om Susanne Kries
1 produkter
1 produkter
Bus Pass Britain
Bus Pass BritainSusanne Kries
239,95 DKK
HÆFTET
(0)
Bus Pass Britain

Mere om Susanne Kries

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Susanne Kries. På listen nedenfor ser du Kries' nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Europe by Rail: The difinitive guide" udgivet af Hidden Europe Publications - "Bus Pass Britain" udgivet af Bradt Travel Guides

Susanne Kries' bøger

Susanne Kries har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Kries' bøger fås i forskellige formater. Kries' bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Europe by Rail: The difinitive guide" af Susanne Kries

Det er muligt at købe Susanne Kries' "Europe by Rail: The difinitive guide" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Hidden Europe Publications, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

Susanne Kries "Bus Pass Britain"

Det er muligt at købe Susanne Kries' "Bus Pass Britain" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Bradt Travel Guides, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Kries