Bog & idéSusanne Lunn

Bøger skrevet af Susanne Lunn

Læs mere om Susanne Lunn
5 produkter
5 produkter
Psykodynamisk leksikon
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykodynamisk leksikonAlice Theilgaard
449,96 DKK
Hæftet
(0)
Psykodynamisk leksikon
Mad, mennesker og måltider
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mad, mennesker og måltiderBente Halkier
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Mad, mennesker og måltider
Moderne psykoterapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Moderne psykoterapiSverre Varvin
557,96 DKK
Hæftet
(0)
Moderne psykoterapi
Frås og faste
Frås og fasteSusanne Lunn
259,95 DKK
EBOG
(0)
Frås og faste
Brug gruppen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Brug gruppenRandi Luggin
440,96 DKK
Hæftet
(0)
Brug gruppen

Mere om Susanne Lunn

Her hos Bog & idé ser du et bredt udvalg af bøger skrevet af Susanne Lunn. På listen nedenfor ser du de nyeste af Lunns bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Gyldendal - "Følg sporet! : kritiske studier i videnskabsteori og psykologi : festskrift i anledning af Simo Køppes 70 års fødselsdag" udgivet af Novus forlag - "Psykodynamisk leksikon" udgivet af Gyldendal - "Fokus på Freud" udgivet af HansReitzels - "Sårbarhed" udgivet af - - "Frås og faste" udgivet af Dansk psykologisk Forlag - "Frås og faste" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Munksgaard - "Moderne psykoterapi" udgivet af Gyldendal - "Brug gruppen" udgivet af Gyldendal - "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Gyldendal - "Fra kromosomer til metaforer" udgivet af Dansk psykologisk Forlag

Mere om Susanne Lunns bøger

Du kan købe 13 bøger af Susanne Lunn her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Susanne Lunn bøger i forskellige formater. Lunns bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Susanne Lunns "Mad, mennesker og måltider"

"Mad, mennesker og måltider" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Følg sporet! : kritiske studier i videnskabsteori og psykologi : festskrift i anledning af Simo Køppes 70 års fødselsdag" af Susanne Lunn

"Følg sporet! : kritiske studier i videnskabsteori og psykologi : festskrift i anledning af Simo Køppes 70 års fødselsdag" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Novus forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Lunn