Bog & idéSusanne Maarbjerg & Søren Cardel Lindskrog

Bøger skrevet af Susanne Maarbjerg & Søren Cardel Lindskrog

Læs mere om Susanne Maarbjerg & Søren Cardel Lindskrog
1 produkter
1 produkter
Skriv godt - i flere genrer
Skriv godt - i flere genrerSusanne Maarbjerg & Søren Cardel Lindskrog
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Skriv godt - i flere genrer

Mere om Susanne Maarbjerg & Søren Cardel Lindskrog

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt sortiment af bøger skrevet af Susanne Maarbjerg & Søren Cardel Lindskrog. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Lindskrog.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skriv godt - i flere genrer" udgivet af Alfabeta - "Skriv godt - i flere genrer" i serien "Skriv godt" udgivet af Alfabeta

Mere om Susanne Maarbjerg & Søren Cardel Lindskrogs bøger

Susanne Maarbjerg & Søren Cardel Lindskrog har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Lindskrogs bøger kommer blot som hæftet. Bøgerne af Lindskrog er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Skriv godt - i flere genrer" af Susanne Maarbjerg & Søren Cardel Lindskrog

"Skriv godt - i flere genrer" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alfabeta .

"Skriv godt - i flere genrer" af Susanne Maarbjerg & Søren Cardel Lindskrog

Det er muligt at købe Susanne Maarbjerg & Søren Cardel Lindskrogs "Skriv godt - i flere genrer" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Skriv godt". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Alfabeta.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Maarbjerg & Søren Cardel Lindskrog