Bog & idéSusanne Müller Mortensen

Bøger skrevet af Susanne Müller Mortensen

Læs mere om Susanne Müller Mortensen
1 produkter
1 produkter
Lærebog i håndterapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærebog i håndterapiMette Sanne Kudsk Olsen
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Lærebog i håndterapi

Mere om Susanne Müller Mortensen

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Susanne Müller Mortensen. Det er "Lærebog i håndterapi". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Lærebog i håndterapi" af Susanne Müller Mortensen

Hos Bog & idé er "Lærebog i håndterapi" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Susanne Müller Mortensen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Müller Mortensen