Bog & idéSusanne Øland

Bøger skrevet af Susanne Øland

Læs mere om Susanne Øland
2 produkter
2 produkter
Råt og godt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Råt og godtAnnette Danielsen
82,96 DKK
Hæftet
(0)
Råt og godt
Godsbanen - strik til kvinder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Godsbanen - strik til kvinderSusanne Øland
82,96 DKK
Hæftet
(0)
Godsbanen - strik til kvinder

Mere om Susanne Øland

Susanne Øland har forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Ølands bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Godsbanen - strik til kvinder" udgivet af Kristensen & Ko - "Råt og godt" udgivet af Kristensen & Ko

Bøger skrevet af Susanne Øland

Du kan finde to bøger af Susanne Øland her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Ølands bøger fås bare som hæftet. Bøgerne af Øland er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Kristensen & Ko.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Susanne Ølands "Godsbanen - strik til kvinder"

Hos Bog & idé er "Godsbanen - strik til kvinder" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Kristensen & Ko, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Råt og godt" af Susanne Øland

Hos Bog & idé er "Råt og godt" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kristensen & Ko.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Øland