Bog & idéSusanne Østergaard Olsen

Bøger skrevet af Susanne Østergaard Olsen

Læs mere om Susanne Østergaard Olsen
2 produkter
2 produkter
International Markedsføring, lærebog
BOEGERTILSTAERKPRIS
International Markedsføring, lærebogMette Risgaard Olsen
494,96 DKK
Hæftet
(0)
International Markedsføring, lærebog
International Markedsføring, cases og opgaver
BOEGERTILSTAERKPRIS
International Markedsføring, cases og opgaverMette Risgaard Olsen
179,96 DKK
Hæftet
(0)
International Markedsføring, cases og opgaver

Mere om Susanne Østergaard Olsen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Susanne Østergaard Olsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Olsens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "International Markedsføring, cases og opgaver" udgivet af Trojka - "International Markedsføring, lærebog" udgivet af Trojka

Mere om Susanne Østergaard Olsens bøger

Du kan bestille to bøger af Susanne Østergaard Olsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Olsen kommer bare som hæftet. Bøgerne af Olsen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Trojka.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"International Markedsføring, cases og opgaver" af Susanne Østergaard Olsen

"International Markedsføring, cases og opgaver" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Trojka.

"International Markedsføring, lærebog" af Susanne Østergaard Olsen

Det er muligt at købe Susanne Østergaard Olsens "International Markedsføring, lærebog" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Trojka.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Østergaard Olsen