Bog & idéSusanne Østergaard

Bøger skrevet af Susanne Østergaard

Læs mere om Susanne Østergaard
2 produkter
2 produkter
Neonatologi
NeonatologiOle Pryds
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Neonatologi
At miste et barn er en livsproces
BOEGERTILSTAERKPRIS
At miste et barn er en livsprocesSusanne Østergaard
359,96 DKK
Hæftet
(0)
At miste et barn er en livsproces

Mere om Susanne Østergaard

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udvalg af bøger af Susanne Østergaard. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Østergaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "International Markedsføring, cases og opgaver" udgivet af Trojka - "International Markedsføring, lærebog" udgivet af Trojka - "At miste et barn er en livsproces" udgivet af Frydenlund

Bøger skrevet af Susanne Østergaard

Der er tre tilgængelige bøger af Susanne Østergaard hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Østergaard som hæftet. Bøgerne af Østergaard er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"International Markedsføring, cases og opgaver" af Susanne Østergaard

Hos Bog & idé er "International Markedsføring, cases og opgaver" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Trojka, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"International Markedsføring, lærebog" af Susanne Østergaard

"International Markedsføring, lærebog" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Trojka.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Østergaard