Bog & idéSusanne Pejstrup

Bøger skrevet af Susanne Pejstrup

Læs mere om Susanne Pejstrup
1 produkter
1 produkter
Lean i kvægbruget
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lean i kvægbrugetVibeke Fladkjær Nielsen
269,96 DKK
Paperback
(0)
Lean i kvægbruget

Mere om Susanne Pejstrup

Der findes flere forskellige bøger af Susanne Pejstrup tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Pejstrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lean i kvægbruget" udgivet af Lean Farming Publishing - "Lean i kvægbruget" udgivet af Videncentret for Landbrug¤Landbrugsforlaget¤Overtaget: Lean Farming Publishing

Susanne Pejstrups bøger

Der er to tilgængelige bøger af Susanne Pejstrup hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan finde Susanne Pejstrup bøger i samtlige formater. Bøgerne af Pejstrup er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Susanne Pejstrups "Lean i kvægbruget"

Hos Bog & idé er "Lean i kvægbruget" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lean Farming Publishing.

"Lean i kvægbruget" af Susanne Pejstrup

Hos Bog & idé er "Lean i kvægbruget" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Videncentret for Landbrug¤Landbrugsforlaget¤Overtaget: Lean Farming Publishing, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Pejstrup