Bog & idéSusanne Ravn

Bøger skrevet af Susanne Ravn

Læs mere om Susanne Ravn
1 produkter
1 produkter
Basisbog i fysioterapi
Basisbog i fysioterapiJane Andreasen
749,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i fysioterapi

Mere om Susanne Ravn

Hvis du mangler en bog skrevet af Susanne Ravn, kan du vælge i mellem et bredt sortiment til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Ravn.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Krop og bevægelse i idræt og sundhed" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Basisbog i fysioterapi" i serien "Fysio/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Tidsskrift for Dans i Uddannelse" udgivet af Forlaget Bavnebanke, Gerlev Idrætshøjskole - "Med kroppen som materiale" udgivet af Syddansk Universitetsforlag

Bøger skrevet af Susanne Ravn

Du kan købe fire bøger af Susanne Ravn her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Susanne Ravn kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Ravn er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Krop og bevægelse i idræt og sundhed" af Susanne Ravn

"Krop og bevægelse i idræt og sundhed" er tilgængelig online som ebog. Med "Krop og bevægelse i idræt og sundhed" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Syddansk Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Basisbog i fysioterapi" af Susanne Ravn

Det er muligt at købe Susanne Ravns "Basisbog i fysioterapi" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er med i serien "Fysio/Munksgaard". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Ravn