Bog & idéSusanne Skovgaard

Bøger skrevet af Susanne Skovgaard

Læs mere om Susanne Skovgaard
2 produkter
2 produkter
Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH) (med iBog)
Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH) (med iBog)Anja Semke
799,95 DKK
Indbundet
(1)
Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH) (med iBog)
Social- og sundhedshjælperens rolle (SSH)(med iBog)
Social- og sundhedshjælperens rolle (SSH)(med iBog)Anja Semke
259,95 DKK
Indbundet
(0)
Social- og sundhedshjælperens rolle (SSH)(med iBog)

Mere om Susanne Skovgaard

Der er en del bøger fra Susanne Skovgaard tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Skovgaards seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sosu - Trin 1" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Social- og sundhedshjælperens rolle (SSH)" i serien "Sosuserien¤SSH" udgivet af Gyldendal - "Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH) " i serien "Sosuserien¤SSH" udgivet af Gyldendal - "Sosu - Trin 1" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Susanne Skovgaard

Susanne Skovgaard har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Skovgaard kommer kun som indbundet. Derudover er bøgerne fra Skovgaard skrevet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sosu - Trin 1" af Susanne Skovgaard

Hos Bog & idé er "Sosu - Trin 1" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af Skovgaards serie "Sosuserien". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

Susanne Skovgaard "Social- og sundhedshjælperens rolle (SSH)"

Hos Bog & idé er "Social- og sundhedshjælperens rolle (SSH)" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af serien "Sosuserien¤SSH". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Skovgaard