Bog & idéSusanne Storm og Rune Reinsholm Methling

Bøger skrevet af Susanne Storm og Rune Reinsholm Methling

Læs mere om Susanne Storm og Rune Reinsholm Methling
1 produkter
1 produkter
Boldspilsundervisning i skolen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Boldspilsundervisning i skolenLene B: Terp
341,96 DKK
Hæftet
(0)
Boldspilsundervisning i skolen

Mere om Susanne Storm og Rune Reinsholm Methling

Du kan kun finde en enkelt bog af Susanne Storm og Rune Reinsholm Methling her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Boldspilsundervisning i skolen". Den er udgivet af Turbine på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Susanne Storm og Rune Reinsholm Methlings "Boldspilsundervisning i skolen"

"Boldspilsundervisning i skolen" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

Dette er en også en skøn bog fra Methling, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Storm og Rune Reinsholm Methling