Bog & idéSusanne Strasser

Bøger skrevet af Susanne Strasser

Læs mere om Susanne Strasser
6 produkter
6 produkter
I bad med hvalen
BOEGERTILSTAERKPRIS
I bad med hvalenSusanne Strasser
66,36 DKK
Papbog
(0)
I bad med hvalen
Søvnig og lysvågen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Søvnig og lysvågenSusanne Strasser
66,36 DKK
Papbog
(0)
Søvnig og lysvågen
Ræv kører bil
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ræv kører bilSusanne Strasser
307,06 DKK
Papbog
(0)
Ræv kører bil
Vaskebjørn vasker vasketøj
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vaskebjørn vasker vasketøjSusanne Strasser
298,76 DKK
Papbog
(0)
Vaskebjørn vasker vasketøj
Må jeg sidde i midten?
Må jeg sidde i midten?Susanne Strasser
359,95 DKK
Papbog
(0)
Må jeg sidde i midten?
Suppen er færdig!
Suppen er færdig!Susanne Strasser
379,95 DKK
Papbog
(0)
Suppen er færdig!

Mere om Susanne Strasser

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Susanne Strasser. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Straßers nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ræv kører bil" udgivet af Turbine - "I bad med hvalen" udgivet af Turbine - "Søvnig og lysvågen" udgivet af Turbine - "Så let, så tung" udgivet af Turbine - "Så højt oppe" udgivet af Turbine

Mere om Susanne Strassers bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Susanne Strasser hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun købe Straßers bøger som papbog. Bøgerne af Straßer er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Turbine.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Susanne Strassers "Ræv kører bil"

Hos Bog & idé er "Ræv kører bil" tilgængelig som papbog. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Straßer, kan du godt glæde dig. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Susanne Strasser "I bad med hvalen"

Det er muligt at købe Susanne Strassers "I bad med hvalen" som papbog. Endnu en af Susanne Strasser fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Strasser