Bog & idéSusie Agerbo Lynge

Bøger skrevet af Susie Agerbo Lynge

Læs mere om Susie Agerbo Lynge
3 produkter
3 produkter
Videndeling, der virker
BOEGERTILSTAERKPRIS
Videndeling, der virkerPeter Holdt Christensen
161,96 DKK
Hæftet
(1)
Videndeling, der virker
Effective Knowledge Sharing
Effective Knowledge SharingSusie Agerbo Lynge
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Effective Knowledge Sharing
Strategisk salg
BOEGERTILSTAERKPRIS
Strategisk salgNiels Holme
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Strategisk salg

Mere om Susie Agerbo Lynge

Her hos Bog & idé ser du et stort sortiment af bøger af Susie Agerbo Lynge. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Lynges bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Flexbog, Tid til dansk i overbygningen 71,4% hverdage Elev" udgivet af Alinea - "Videndeling, der virker" udgivet af Gyldendal - "Strategisk salg" udgivet af Gyldendal - "Strategisk salg" udgivet af HansReitzels

Susie Agerbo Lynges bøger

Du kan købe fire bøger af Susie Agerbo Lynge her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Lynges bøger fås i et udvalg af formater. Lynges bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Susie Agerbo Lynges "Flexbog, Tid til dansk i overbygningen 71,4% hverdage Elev"

Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Susie Agerbo Lynge. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Alinea.

Susie Agerbo Lynge "Videndeling, der virker"

Hos Bog & idé er "Videndeling, der virker" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Susie Agerbo Lynge