Bog & idéSussie Laustsen

Bøger skrevet af Sussie Laustsen

Læs mere om Sussie Laustsen
1 produkter
1 produkter
Kliniske retningslinjer
Kliniske retningslinjerLinda Schumann Scheel
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Kliniske retningslinjer

Mere om Sussie Laustsen

Der er flere forskellige bøger skrevet af Sussie Laustsen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Laustsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kliniske retningslinjer" udgivet af Munksgaard - "Kliniske retningslinjer" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Sussie Laustsen

Sussie Laustsen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Laustsens bøger fås i flere formater. Bøgerne af Laustsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kliniske retningslinjer" af Sussie Laustsen

"Kliniske retningslinjer" er tilgængelig online som e-bog (pdf-format). "Kliniske retningslinjer" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Kliniske retningslinjer" af Sussie Laustsen

"Kliniske retningslinjer" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Sussie Laustsen