Bog & idéSussie Maria Pilegaard

Bøger skrevet af Sussie Maria Pilegaard

Læs mere om Sussie Maria Pilegaard
2 produkter
2 produkter
Frida
FridaSussie Maria Pilegaard
109,95 DKK
EBOG
(1)
Frida
Frida
BOEGERTILSTAERKPRIS
FridaSussie Maria Pilegaard
165,96 DKK
Hæftet
(1)
Frida

Mere om Sussie Maria Pilegaard

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udbud af bøger fra Sussie Maria Pilegaard. På listen nedenfor ser du de seneste af Pilegaards bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Frida" udgivet af Forlaget Brændpunkt - "Frida" udgivet af Brændpunkt - "Saga" udgivet af Egolibris - "Saga" udgivet af EgoLibris

Bøger skrevet af Sussie Maria Pilegaard

Du kan bestille fire bøger af Sussie Maria Pilegaard her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Sussie Maria Pilegaard bøger i flere forskellige formater. Pilegaards bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Frida" af Sussie Maria Pilegaard

"Frida" kan købes som ebog. Med "Frida" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Forlaget Brændpunkt, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Frida" af Sussie Maria Pilegaard

Det er muligt at købe Sussie Maria Pilegaards "Frida" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Brændpunkt.
Detaljer
Fulde navn:
Sussie Maria Pilegaard