Bog & idéSuzan Lenz

Bøger skrevet af Suzan Lenz

Læs mere om Suzan Lenz
2 produkter
2 produkter
Mine bryster
Mine brysterSuzan Lenz
189,95 DKK
e-bog
(0)
Mine bryster
Connie & Karen
Connie & KarenSuzan Lenz
189,95 DKK
e-bog
(0)
Connie & Karen

Mere om Suzan Lenz

Der findes mange bøger af Suzan Lenz tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Lenz.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mine bryster" udgivet af gopubli.sh - "Connie & Karen" udgivet af gopubli.sh - "Mine bryster" udgivet af Saxo.com - "Connie & Karen" udgivet af gopubli.sh

Suzan Lenz' bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Suzan Lenz hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Suzan Lenz kommer i flere formater. Bøgerne af Lenz er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Suzan Lenz' "Mine bryster"

"Mine bryster" er til salg som limryg. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Lenz, kan du godt glæde dig. Det er gopubli.sh, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Connie & Karen" af Suzan Lenz

Det er muligt at købe Suzan Lenz' "Connie & Karen" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af gopubli.sh.
Detaljer
Fulde navn:
Suzan Lenz