Bog & idéSuzanne King

Bøger skrevet af Suzanne King

Læs mere om Suzanne King
1 produkter
1 produkter
Slow Travel: Cheshire
Slow Travel: CheshireKate Simon
189,95 DKK
HÆFTET
(0)
Slow Travel: Cheshire

Mere om Suzanne King

Der er blot én bog af Suzanne King tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Slow Travel: Cheshire". Det er Bradt Travel Guides, der har publiceret den på engelsk. "Slow Travel: Cheshire" er desuden udgivet i serien "Bradt Travel Guides".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Slow Travel: Cheshire" af Suzanne King

Hos Bog & idé er "Slow Travel: Cheshire" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Bradt Travel Guides". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Bradt Travel Guides.

Endnu en af Suzanne King skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Suzanne King