Bog & idéSvein Ivar Angell (red.)

Bøger skrevet af Svein Ivar Angell (red.)

Læs mere om Svein Ivar Angell (red.)
1 produkter
1 produkter
Substans og framtreden : omdømmehåndtering i offentlig sektor
Substans og framtreden : omdømmehåndtering i offentlig sektorHaldor Byrkjeflot
559,95 DKK
Hæftet
(0)
Substans og framtreden : omdømmehåndtering i offentlig sektor

Mere om Svein Ivar Angell (red.)

Du kan kun finde en enkelt bog af Svein Ivar Angell (red.) her hos Bog & idé. Bogen hedder "Substans og framtreden : omdømmehåndtering i offentlig sektor". Det er Universitetsforlaget, der har udgivet den på norsk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Substans og framtreden : omdømmehåndtering i offentlig sektor" af Svein Ivar Angell (red.)

Det er muligt at købe Svein Ivar Angell (red.)s "Substans og framtreden : omdømmehåndtering i offentlig sektor" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Universitetsforlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk.

Endnu en af Svein Ivar Angell (red.) fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Svein Ivar Angell (red.)