Bog & idéSveinung Sandberg m.fl.

Bøger skrevet af Sveinung Sandberg m.fl.

Læs mere om Sveinung Sandberg m.fl.
1 produkter
1 produkter
Unge muslimske stemmer : om tro og ekstremisme
Unge muslimske stemmer : om tro og ekstremismeSveinung Sandberg m.fl.
369,95 DKK
Hæftet
(0)
Unge muslimske stemmer : om tro og ekstremisme

Mere om Sveinung Sandberg m.fl.

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Sveinung Sandberg m.fl.. Det er "Unge muslimske stemmer : om tro og ekstremisme". Det er Universitetsforlaget, der har publiceret den på norsk bokmål.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Unge muslimske stemmer : om tro og ekstremisme" af Sveinung Sandberg m.fl.

"Unge muslimske stemmer : om tro og ekstremisme" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Universitetsforlaget, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.

Endnu en af Sveinung Sandberg m.fl. skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sveinung Sandberg m.fl.