Bog & idéSven Lindbäck

Bøger skrevet af Sven Lindbäck

Læs mere om Sven Lindbäck
2 produkter
2 produkter
Å sette sosial og emosjonell kompetanse på timeplanen
Å sette sosial og emosjonell kompetanse på timeplanenSven Lindbäck
519,95 DKK
Hæftet
(0)
Å sette sosial og emosjonell kompetanse på timeplanen
Å undervise i sosial kompetanse
Å undervise i sosial kompetanseSven Lindbäck
469,95 DKK
Hæftet
(0)
Å undervise i sosial kompetanse

Mere om Sven Lindbäck

Sven Lindbäck har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Lindbäcks bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Å sette sosial og emosjonell kompetanse på timeplanen" udgivet af Fagbokforlaget - "Å undervise i sosial kompetanse" udgivet af Universitetsforlaget

Mere om Sven Lindbäcks bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Sven Lindbäck hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun finde Lindbäcks bøger som hæftet. Lindbäcks bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Å sette sosial og emosjonell kompetanse på timeplanen" af Sven Lindbäck

Hos Bog & idé er "Å sette sosial og emosjonell kompetanse på timeplanen" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Fagbokforlaget, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Å undervise i sosial kompetanse" af Sven Lindbäck

Hos Bog & idé er "Å undervise i sosial kompetanse" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Universitetsforlaget, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Sven Lindbäck