Bog & idéSven Nilsen (red.)

Bøger skrevet af Sven Nilsen (red.)

Læs mere om Sven Nilsen (red.)
1 produkter
1 produkter
Inkludering og mangdold : sett i spesialpedagogisk perspektiv
Inkludering og mangdold : sett i spesialpedagogisk perspektivSven Nilsen (red.)
489,95 DKK
Hæftet
(0)
Inkludering og mangdold : sett i spesialpedagogisk perspektiv

Mere om Sven Nilsen (red.)

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udvalg af bøger skrevet af Sven Nilsen (red.). Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra -.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Sven Nilsen (red.)s bøger findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Inkludering og mangdold : sett i spesialpedagogisk perspektiv" udgivet af Universitetsforlaget - "Kvalitetsudvikling af differentieret undervisning" udgivet af Klim

Bøger af Sven Nilsen (red.)

Der er to tilgængelige bøger af Sven Nilsen (red.) hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra - som hæftet. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sven Nilsen (red.)s "Inkludering og mangdold : sett i spesialpedagogisk perspektiv"

Det er muligt at købe Sven Nilsen (red.)s "Inkludering og mangdold : sett i spesialpedagogisk perspektiv" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Universitetsforlaget.

Sven Nilsen (red.) "Kvalitetsudvikling af differentieret undervisning"

Det er muligt at købe Sven Nilsen (red.)s "Kvalitetsudvikling af differentieret undervisning" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Klim, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sven Nilsen (red.)